KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

25 Svibnja 2017

KREATIVNA SURADNJA DISCOVERY KANALA I VOLKSWAGENA

S obzirom na današnju situaciju i trendove u industriji oglašavanja, oglašivači pažnju televizijskih gledatelja često privlače sve zanimljivijim i kreativnijim formatima koji su se pokazali kao idealno rješenje za prenošenje ciljanih poruka potrošačima. Novi i neuobičajeni formati oglašavanja snažnije utječu na gledatelja rezultirajući tako boljim prodajnim rezultatima, a izravna kreativna suradnja televizijskih kuća i oglašivača sve je češća pojava. Odličan primjer je i najnoviji format nastao u suradnji produkcijskih timova Discovery kanala i Volkswagena pod imenom „Smart Ideas“.

Ovo je prvi takav format na Discovery kanalu produciran za hrvatsko tržište. „Pametni savjeti“ pokazuju na nekoliko različitih načina kako reagirati na iznenadne situacije u prometu te koje su prednosti vožnje automobila Volkswagen marke vozila, a koncipirani su u tri teme: Traffic Jam Asisst koja pruža potporu kod prometnog zastoja, Emergency Assist koja pomaže u hitnom medicinskom slučaju prilikom vožnje automobila, te Area View koja pruža trodimenzionalni prikaz prostora oko automobila radi boljeg pregleda okoline.

Kako izgleda naš novi kreativni format, možete pogledati ovdje:

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska