KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

05 Siječnja 2018

JEDINSTVENI KREATIVNI FORMATI NA KANALU 24KITCHEN

Kako bi obilježili kraj uspješne 2017.godine, u Fox Networks Group-u su za kanal 24kitchen kreirali jedinstven oglašivački format. U skladu s globalnom strategijom kanala koja zagovara zdravu prehranu kao moderan način života, proizveden je inovativni format koji oglašivaču pruža posebnu komunikacijsku platformu, a gledatelju mogućnost poboljšavanja kvalitete svakodnevnice.

U suradnji s Intersparom Hrvatska, predstavljeni su recepti za svako doba dana koji su brzi i jednostavni za pripremu. Koristeći namirnice iz Interspar i Spar trgovina, ovi specijaliteti poput sendviča s avokadom i poširanim jajetom za doručak, piletine s povrćem u tortilji za ručak te vafla s rikulom i lososom za večeru, savršeni su za svaki dan jer daju dovoljno energije kroz cijeli radni tjedan, nutritivni su i iznimno ukusni. Ovom uspješnom suradnjom odgovara se zahtjevima prehrambeno osviještenih potrošača koji žele kvalitetnu prehranu i jednostavnu pripremu svakodnevnih jela.

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska