KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

26 Veljače 2019

„FREE SOLO“ DOBITNIK OSCARA ZA NAJBOLJI DOKUMENTARNI FILM

Na 91. dodjeli nagrade Oscar film „Free Solo“, posvećen nevjerojatnom solo penjaču Alexu Honnoldu, dobio je Oscara za najbolji dokumentarni film! Tvorci filma, nagrađivana redateljica dokumentarnih filmova Elizabeth Chai Vasarhelyi i svjetski poznati fotograf i planinar Jimmy Chin, prihvatili su nagradu s riječima: „Hvala National Geographic-u što ste nam povjerovali. Hvala Alex Honnold što si nam dao hrabrost i učio nas kako da vjerujemo u nemoguće i inspirirao nas. Film je namijenjen svima koji vjeruju u nemoguće. "

Film „Free Solo“, dobitnik Oscara i BAFTA-e u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma, bit će globalno emitiran 3. ožujka i imat će premijeru bez reklama na kanalu National Geographic u SAD-u, a zatim i globalno u 172 zemlje na 43 jezika. U Hrvatskoj će imati premijeru 3. ožujka u 20:55h. 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska