KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

04 Svibnja 2017

EKSKLUZIVNA PREMIJERA PRVE EPIZODE SERIJALA „GENIJ“

FOX Networks Group Hrvatska organizirao je 20. travnja u prostoru Hrvatskog državnog arhiva premijernu projekciju prve epizode igranog serijala „Genij“ za novinare i poslovne partnere. Gosti su na početku projekcije uživali u skladbama koje je izvodio mladi violinist predstavljajući tako na najbolji način Einsteinovu ljubav prema glazbi koja mu je bila najveća pomoć kod rješavanja složenih matematičkih problema. Atmosferu je upotpunio izniman prostor Hrvatskog državnog arhiva kao jedno od nacionalnih kulturnih i društvenih središta čije čitaonice svake godine posjećuje velik broj istraživača i mladih znanstvenika koji započinju svoje karijere.

Sveučilište Libertas donosi nam serijal „Genij“ - iznimno zanimljivu životnu priču o burnom privatnom životu najgenijalnijeg čovjeka 20. stoljeća, Alberta Einsteina. U 10 epizoda vidjet ćemo njegova nevjerojatna profesionalna postignuća, kao i burne i složene privatne odnose sa obitelji, ženama i kolegama. Zvjezdanu glumačku postavu predvodi oskarovac Geoffrey Rush koji će utjeloviti slavnog znanstvenika, dok će mladi glumac Johnny Flynn glumiti Alberta u godinama prije nego što je stekao međunarodnu slavu. Serijal je započeo s prikazivanjem 23. travnja, a gledatelji nove epizode mogu pratiti nedjeljom u 21:55 h na National Geographic-u. Izvršni producenti serijala su Brian Grazer, Ron Howard i Francie Calfo, uz producenticu Annu Culp i scenarista Kena Billera.


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska