KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

O nama

Vodeće ime na međunarodnome televizijskom tržištu, Fox Networks Group, vlasnik je i upravlja raznovrsnim zabavnim kanalima, a predstavnik je i drugih televizijskih kanala na svim vodećim svjetskim tržištima.

Fox Networks Group fokusira djelovanje na razvoj specijaliziranih kabelskih i satelitskih televizijskih kanala nudeći raznovrstan i visokokvalitetan sadržaj namijenjen publici različitih dobnih skupina i interesa. Ovi kanali već su postali prepoznatljivi na međunarodnome medijskom tržištu.

FOX International channels su u Hrvatskoj svojim gledateljima dostupni putem sljedećih platformi: MaxTV, Bnet, EvoTV, Optima Telekom, Iskon, Amis, Total TV I H1 Telekoma.

 

Zabavni kanali

Dokumentarni kanali

 

Zastupstvo za kanale