KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

24 Travnja 2018

130 godina National Geographica na Danima komunikacija

130  godina National Geographica na Danima komunikacija

Vrijednost Dana komunikacija za medijsko i marketinško tržište, FOX Networks Group prepoznao je od samih početaka, te aktivno sudjeluje svake godine na ovoj manifestaciji. Ove godine, od 12.-15.travnja u Rovinju, National Geographic je kao brend proslavio 130 godina postojanja te se uspješno kroz cijelo to vrijeme prilagođavao medijskim i društvenim promjenama. Upravo  na taj dio stavili smo najveći naglasak jer je i sociološki i marketinški gotovo nevjerojatno da jedan brend koji potječe s kraja 19. stoljeća, ima više od 350 milijuna followera globalno na svim društvenim platformama te  više od 86 milijuna followera na Instagramu.

Prošle godine prvi puta smo bili i službeni partneri Dana komunikacija što nam je dalo priliku da sudionicima u Rovinju dodatno pokažemo novosti i postignuća iz Foxa. Da je bilo uspješno, pokazuje i činjenica da smo ponovno bili službeni partner Dana komunikacija: ove godine naglasak smo stavili na naš program i brend National Geographic.

 

 

 

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska