KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Vijesti

22 Lipnja 2018

„ŽIVI MRTVACI“ NA COMIC CON-U U SAN DIEGU

Na ovogodišnjem Comic Con-u, svjetski poznatom događanju koje povezuje strip i industriju zabave, FOX Networks Group najavio je devetu sezonu svjetski popularne serije „Živi mrtvaci“. Premijera devete sezone serije  počinje s emitiranjem 7. listopada u SAD-u, a u Hrvatskoj će biti prikazana na kanalu FOX samo 24 sata nakon američke premijere.

Uz najavu, FOX Networks Group omogućio je fanovima serije i prvi pogled u novu sezonu. Novi, uzbudljivi trailer možete pogledati ovdje:

Serija „Živi mrtvaci“ temeljena je na istoimenoj seriji stripova pisca Roberta Kirkmana i crtača Tonyja Moorea. Serija je premijerno prikazana 2010. godine i od tada ruši sve rekorde gledanosti, a u zadnjih šest godina najgledanija je televizijska drama za odrasle u dobi od 18 do 49 godina. Izvršni producent serije je Scott M. Gimple, a showrunneri su Angela Kang, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero, Tom Luse i Denise Huth.

 


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska