KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Premijere

27 Lipnja 2019

Premijere na 24KITCHEN u srpnju

Otočka gozba s Peterom Kuruvitom
Četvrtkom @13:00

Premijera 04 srpnja 2019

Strast Petera Kuruvite za kulinarske pustolovine vodi ga na dinamično istraživanje otoka na kojima žive njegovi najbliži susjedi.

Nakon osobnog putovanja po Sri Lanki, Peter ide slabo utrtim stazama kroz malu regiju prepunu kulinarskih raznolikosti.

Putujući s otoka na otok od Filipina do Indonezije pa  preko Vanuatua da bi se odmorio u prekrasnom okruženju Cookovih otoka.  Kroz srdačne razgovore s lokalnim obiteljima, Peter doživljava duh bogate kulture svake od tih zajednica i saznaje tajne njihove jedinstvene kuhinje.

Na jelovniku ima dosta morske hrane, uključujući indonezijski tuna curry, filipinsku kiselu juhu i rak s kokosom i pladanj plodova mora s otoka Tihog oceana.

Svinjetina je još jedan popularan sastojak kod tih južnoazijskih naroda. Za posebne obiteljske prigode, nema ništa bolje od odojka na ražnju.

 

Justineini okusi Fujija
Srijedom u  @13:00

Premijera 17. srpnja 2019

U području prepunom izuzetne količine tradicije i kulture, Justine upoznaje lokalne obrtnike i proizvođače, posjećuje čudesna mjesta i uči o tradicionalnim kulinarskim metodama.

Pod budnim okom Fuji-sana Justine će podijeliti jela koja je nadahnulo to putovanje i proizvode koji čine Shizuoku tako jedinstvenim mjestom u tako jedinstvenoj zemlji.

Usput će Justine otkriti tajne kako se prave rezanci soba, japanski slatkiši poznati kao Wagashi i autentični sojin umak.

Ona također odlazi u potragu za predivnim japanskim proizvodima od svježeg wasabija u planine te za slatkim citrusom na obali.  Predstavljajući mnoge velike regionalne chefove, obrtnike i majstore, Justine oživljava japansku hranu i kulturu u ovoj filmskoj prehrambenoj pustolovini.

 

Moja kuhinja je zakon Australija S4
Od ponedjeljka do nedjelje u @17:00
Premijera 01. srpnja 2019

Država protiv države, tanjur protiv tanjura, dok pet dvočlanih ekipa iz Novog Južnog Walesa, Victorije, Queenslanda, Zapadne Australije i Južne Australije pokušava jelom i pićem nadmašiti  ostale i pokazati čija je kuhinja zakon.


FOX Hrvatska FoxLife Hrvatska FoxCrime Hrvatska 24Kitchen Hrvatska National Geographic Hrvatska